تاریخچه قهوه کلمبیا
کلمبیا با تولید 12 درصد کل قهوه جهان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ قهوه بعد از برزیل و ویتنام شناخته شده و کشت و تولید قهوه از کسب و کارهای اصلی این کشور محسوب می شود. قهوه کلمبیا از مرغوب ترین قهوه های عربیکا در دنیا می باشد.
قهوه اولین بار در اواسط قرن 16 میلادی به کلمبیا وارد شد. رهبران کلمبیایی سعی می کردند مردم را به کشت قهوه تشویق کنند اما از آن جا که به بار نشستن درختچه قهوه برای اولین بار به پنج سال زمان و انتظار نیاز داشت مردم تمایل چندانی به کاشت آن نشان نمی دادند.
سرانجام کشیش روستایی کوچک به نام فرانسیسکو رومرو برای ترویج کاشت قهوه اعلام کرد از آن به بعد هر کس می خواست برای اعتراف به کلیسا برود به جای آن باید 3 یا 4 درخت قهوه می کاشت. این پیشنهاد با تایید اسقف اعظم کلمبیا اجرایی شد و کاشت و تولید قهوه در کلمبیا رونق گرفت.
مشخصات کلی قهوه کلمبیا
نوع: عربیکا
اسیدیته: متوسط به بالا
عطر: قوی
طعم: ملایم
درصد برشته شدن: دارک رست
کافئین: 1.17 درصد تا 1.37 درصد
خواص قهوه کلمبیا
از جمله خواص بی نظیر و خارق العاده قهوه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
سلامت کبد
انرژی بخش
لاغری و کاهش وزن
افزایش طول عمر
پیشگیری از دیابت نوع 2
کاهش علائم افسردگی
پیشگیری از سرطان
کاهش خطر بروز سکته مغزی
افزایش تمرکز
بهبود کارایی جسمی
پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون
طرز تهیه قهوه کلمبیا
قهوه کلمبیا از انواع قهوه هایی است که بر اثر برشتگی سطح بالا یا دارک رست چندان تلخ نمی شود و به همین دلیل یکی از بهترین انواع قهوه مورد استفاده برای تهیه قهوه اسپرسو می باشد.
آخرین نظرات