در تهیه لاته کدو حلوایی صنعتی که توسط شرکت ها انجام می شود از جمله شرکت استارباکس اصولا از پوره کدو حلوایی در آن استفاده نمی کنند در حالی که ما سعی داریم روشی طبیعی تر که باعث ایجاد طعم بهتری برای لاته ما می شود از پوره کدو حلوایی استفاده کنیم.
مواد لازم:
نکته: به عنوان طعم دهنده و چاشنی می توانید از پودر زنجبیل، عصاره وانیل و جوز هندی برای ایجاد یک طعم دلچسب تر در نوشیدنی خود استفاده کنید.
در ابتدای کار مواد لازم و لیستی که در قسمت قبل برای شما بیان کردیم را جمع آوری کنید و اسپرسو خود را آماده کنید:
برای تهیه لاته کدو حلوایی ابتدا کاسه کوچک که قابل استفاده در مایکروفر (در صورت عدم دسترسی می توانید از ماهی تابه و گاز استفاده کنید) باشد انتخاب کنید.
شیر، پوره کدو حلوایی، شکر، پودر دارچین، پودر جوز هندی و زنجبیل را در کاسه بریزید و کمی مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.
روی کاسه را با سلفون محکم پوشانده و یک سوراخ کوچک روی آن ایجاد کنید، سپس مخلوط لاته کدو حلوایی را به مدت یک تا دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شیر کاملا گرم شود.
کاسه را از مایکروفر (ماهی تابه رو از روی گاز) خارج کنید و مخلوط شیر و کدو حلوایی را حدود سی ثانیه با سرعت به هم بزنید تا کف کند.
سپس اسپرسو خود را در ماگ یا لیوان مورد نظر خود بریزید، سپس مخلوط شیر که قبلا آماده شده به آن اضافه کنید.
در مرحله آخر هم روی لاته کدو حلوایی خود را با خامه زده شده خود تزیین کنید و کمی دارچین روی آن برای تزیین بریزید، لاته شما آماده است.
آخرین نظرات